Yhdessä rakennamme Raaseporia

Raaseporin talous on kääntynyt lukuisten toimien johdosta nyt nousuun ja pitkästä aikaa meillä on plusmerkkinen tilinpäätös tulossa. Ennen seuraavan kauden alkua, meillä on nyt hieman parempi tilanne verrattuna edelliskauteen. Yleisöltä, Etelä-Uusimaa 26.3.2017

Nykyinen uudistava talouspolitiikka on jatkettava, jotta saamme taloutta Raaseporissa edelleen vakautettua.

Kasvutavoitteemme muuttovoiton merkeissä ei valitettavasti ole toteutunut, mikäli katsomme Raaseporia kokonaisuutena. Poikkeuksia tästä toki löytyy, esim. Fiskarin kylällä on tällä hetkellä sekä muuttovoittoa että kasvua.

Ensi kauden suurin kysymys on Sote-uudistus ja miten Raaseporin käy uudistuksen käynnistyessä. Sote-prosessissa on tärkeää huolehtia Raaseporin intressien valvonnasta ja lobbauksesta, jotta meillä säilyisi hyvät sote-palvelut myös maakuntahallinnon ottaessa vastuun. Kyse on isosta muutoksesta, sillä yli puolet kaupungin budjetista on siirtymässä maakunnan vastuulle.

Ne toimet jotka jäävät kaupungin vastuulle siirron jälkeen, on entistä tärkeämmät ajatellen Raaseporin tulevaisuutta. On huolehdittava hyvästä koulusta ja päiväkodeista, yritys- ja yhdistystoiminnan edellytyksistä, hyvistä liikenneyhteyksistä, puhtaasta luonnosta ja viihtyisyydestä kaupungissamme. Jotta voisimme parantaa yrityksiemme edellytykset toimia ja menestyä, on joustava kaavoitus ja yrittäjämyönteinen asenne kaupungissa avainasemassa. Menestyvät yritykset tuovat Raaseporiin myös työtä ja hyvinvointia.

Yhdessä ja yhteistyössä voimme rakentaa hyvän tulevaisuuden Raaseporiin.

Standard

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.