Riksdagsvalet närmar sig!

Riksdagsvalet närmar sig med stormsteg. För oss alla är det en intressant tid, en tid för möjligheter, en tid där förändring är möjlig. Men det är också en tid för populism och tomma löften. Finlands politiska arena har på de sista åren lidit ganska rejält av att riksdagspolitiken och mediaspektaklet kring politiken ibland mer påminner om en cirkus än om ansvarsfullt beslutsfattande. Därför vill jag ställa upp i det här valet, eftersom det är viktigt att så många som möjligt som vill jobba ansvarsfullt och långsiktig, utan att söka snabba vinster eller politiska poäng i mediarubriker, ställer upp och är med för att utveckla vårt samhälle. Jag har jobbat för familjen, trygghet och starka regioner i Nyland sedan 2005. Det vill jag fortsätta med fortfarande. I varje val har jag strävat efter att förvalta det förtroende jag fått på bästa sätt. På mina riksdagsvalssidor lyfter jag upp några speciellt viktiga frågor i det här valet. Här finns också ett formulär där jag hoppas att du vill skicka in de frågor som du tycker att är viktiga att jobba för i det här valet och i politiken överlag. Kom med du behövs! Tillsammans kan vi vinna valet och jobba för framtiden, för familjerna, för trygghet och för våra regioner i Nyland.

Standard

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.