Styrelseproffs – ger ett lyft till ditt företag

En person som jobbar som styrelseproffs är en expert som väljs in i företagets styrelse som en extern person för att bidra med perspektiv och erfarenhet i styrelsearbete. Letar du efter en sådan expert till ditt företags styrelse?

NIklas Andersson - styrelseproffs

Jag, Niklas Andersson, har lång erfarenhet av att arbeta i styrelser för olika företag, organisationer och till och med för Finlands regeringsorgan. Idag motiveras jag särskilt av att hjälpa företag att lyckas och växa. När företag lyckas skapar vi också välfärd, sysselsättning och framgång i vårt samhälle.

Under de senaste fem åren har jag arbetat som konsult inom tillväxtmarknadsföring för över 20 varumärken, så som Pihla GroupAalto EEAlandia B2BRaseborgs energiNordic WaterproofingHolmastoFixuraNordisk kulturkontaktRuokaboksi ja Kårkulla.

Min affärs- och ledarskapskompetens har ackumulerats genom olika befattningar under åren. Du kan läsa mer om min kompetens genom min LinkedIn-profil! Om du är intresserad av samarbete kan jag ge dig en mer detaljerad CV där du också kan se de förtroendeposter jag har haft genom åren.

Är jag det styrelseproffs som behövs i din företagsstyrelse för att ta verksamheten och resultaten till nästa nivå? Kontakta mig via kontaktformulet under rubriken ”kontakt” eller skicka mig ett meddelande på LinkedIn, så kan vi lära känna varandra bättre.

Vad är ett styrelseproffs?

Ett styrelseproffs är en kunnig person som hjälper företag att ta viktiga beslut och bli framgångsrika. De är experter på att planera och styra företag på ett smart sätt. De kan också hjälpa till att hitta bra chefer och se till att företaget gör rätt saker för att växa och bli starkare.

Ett styrelseproffs är en erfaren och kvalificerad individ som har expertis inom styrelsearbete och företagsledning. Deras roll är att tillhandahålla strategisk rådgivning och beslutsfattande på hög nivå till företag och organisationer.

Styrelseproffs är vanligtvis personer med gedigen erfarenhet av affärsverksamhet och ledande befattningar inom olika branscher. De besitter en djup förståelse för affärsstrategi, riskhantering och företagets övergripande mål. Genom sin kunskap och erfarenhet kan de bidra till att forma och förbättra företagets strategiska inriktning och övervakning av verksamheten.

En viktig uppgift för ett styrelseproffs är att agera som oberoende röst och kritiskt granska företagets beslut och riktning. De ska vara objektiva och kunna utmana befintliga antaganden och affärsmodeller för att bidra till att säkerställa att företaget är på rätt kurs.

Styrelseproffs kan också spela en avgörande roll i att identifiera och rekrytera kompetenta ledare till företaget samt säkerställa att det finns en effektiv styrning och internkontroll på plats. De kan erbjuda sina insikter och nätverk för att stödja företagets tillväxt och utveckling.

Sammanfattningsvis är ett styrelseproffs en erfaren och kompetent individ som tillhandahåller strategisk rådgivning, övervakning och stöd till företagets styrelse. Deras bidrag är värdefullt för att säkerställa god styrning och framgångsrik affärsverksamhet på lång sikt.

Läs mer om styrelseproffs på Niklas finskspråkiga sidor här.