Hallitusammattilainen – nostetta yrityksellesi

Etsitkö ulkopuolista osaajaa yrityksesi hallitukseen tuomaan näkemystä ja kokemusta? 

NIklas Andersson hallitusammattilainen

Hallitusammattilainen on avainasemassa auttaessaan yritystäsi menestymään ja kasvamaan. Olen Niklas Andersson, hallitusammattilainen, jolla on pitkä kokemus hallitustyöstä yrityksissä, yhteisöissä ja jopa Suomen hallituksen toimielimissä.

Motivaationi on auttaa yrityksiä luomaan hyvinvointia, työpaikkoja ja menestystä yhteiskunnassamme. Viimeisten viiden vuoden aikana olen toiminut kasvumarkkinoinnin konsulttina yli 20 brändille, kuten Pihla Group, Aalto EE, Alandia B2B, Raaseporin Energia, Nordic Waterproofing, Holmasto, Fixura, Nordisk kulturkontakt, Ruokaboksi ja Kårkulla.

Minulla on laaja bisnesosaaminen ja johtamisoppi, joka on kertynyt vuosien varrella eri tehtävistä. Voit tutustua tarkemmin osaamiseeni LinkedIn-profiilissani. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, voin tarjota sinulle tarkemman CV:n, josta näet myös aiemmin hoitamani luottamustehtävät.

Tarvitsetko hallitusammattilaisen, joka auttaa yrityksesi toimintaa ja tuloksia siirtymään seuraavalle tasolle? Ota yhteyttä tästä tai lähetä minulle viesti LinkedInissä, niin voimme keskustella lisää

Mikä on hallitusammattilainen ?

Hallitusammattilainen ja hallitusammattilaiset ovat yleensä entisiä tai nykyisiä yritysjohtajia tai muita henkilöitä, joilla on kokemusta liiketoiminnasta. Yleensä haetaan myös erityistä osaamista, joka vastaa juuri kyseisen yrityksen tarpeita. Nämä osa-alueet voivat olla esimerkiksi johtaminen, markkinointi tai kansainvälistyminen.

Monet yritysjohtajat toimivat päätyönsä ohella kutsuttuina muiden yritysten hallituksen jäseniksi tuomaan hallitustyöskentelyyn näkökulmaa, joka täydentää hallituksen muiden jäsenten osaamista.

Ulkopuolisten hallitusammattilaisten käyttöön on syitä, kuten yritysten hallintotehtävien muuttuminen yhä vaativammiksi ja työläimmiksi, yrityksiin kohdistuva yhteiskunnallinen mielenkiinto ja sääntelyn lisääntyminen sekä hallitusten roolin kasvaminen näiden uusien vaatimusten myötä. Aiemmin yritysten hallituksiin ja johtokuntiin kutsuttiin pääasiassa yritysjohdon tuttavapiirin edustajia, mutta nykyisin hallituksen jäseniä etsitään laajemmin ja erityisosaamista tarjoavien asiantuntijoiden joukosta.

Myös taloyhtiöiden ja muiden kiinteistöyhtiöiden hallituksiin kaivataan yhä enemmän ulkopuolista asiantuntemusta, joka tukee asukkaiden edustusta esimerkiksi kiinteistön korjauksiin ja ylläpitoon liittyvissä hankinnoissa. Hallitusammattilaisen pätevyyttä voi nykyään osoittaa esimerkiksi Kauppakamarien HHJ-koulutuksien kautta.

Lue lisää aiheesta Niklaksen blogista